Certificeren: beginnen met kwaliteitszorg

Je wilt werken aan kwaliteit en veiligheid in jouw organisatie en wilt weten hoe je het best kunt beginnen? Wij leren je hoe je praktisch aan de slag gaat met de basis van kwaliteitsmanagement. Ons uitgangspunt is wij dat iedere zorgorganisatie steeds een stap verder helpen in de ontwikkeling van de eigen kwaliteitszorg. Deze stappen zijn haalbaar en motiverend.

Ons aanbod op maat

Opstapassessment

Wil je praktisch beginnen met kwaliteitszorg? Richt stap voor stap je kwaliteitsmanagement in en leer hoe je een stevig fundament opbouwt en borgt.

Lees meer

Overstapassessment

Al gecertificeerd, bijvoorbeeld HKZ of ISO? Maak de overstap naar ons om je kwaliteitszorg door te ontwikkelen naar een volgend niveau.

Lees meer

Informatiebeveiliging

Zorg ervoor dat je voldoet aan de normen voor informatiebeveiliging (NEN7510). En laat dit aansluiten bij je bestaande kwaliteitsmanagement.

Lees meer

ZKN-keurmerk

Wil jij ervoor zorgen dat jouw kliniek voldoet aan de normen van kwaliteit, veiligheid en innovatie van Zelfstandige Klinieken Nederland (ZKN)?

Lees meer

Proefaudit

Wil je weten in welke fase van kwaliteitsontwikkeling je organisatie zich bevindt of ervaren hoe een assessment van ons verloopt? Doe een proefaudit.

Lees meer

Onze werkwijze.

Wij sluiten aan bij jouw organisatie en jullie visie op kwaliteit van zorg. Geen start- of eindpunt is hetzelfde. Met elkaar stippelen wij de route uit die het best past bij de ontwikkelingsfase van jouw organisatie. Of je nu start met het inrichten van kwaliteitsmanagement binnen jouw zorgorganisatie, wilt verder bouwen op een al bestaand fundament of overstapt vanuit een andere kwaliteitsmodel. Geen ‘one size fits all’ benadering, maar maatwerk mét behoud van de waardevastheid van een onafhankelijke externe toetsing. Zo helpen wij je steeds een stap verder om je kwaliteitsambities te realiseren.

Lees meer

Waarderend auditen.

Waarderend auditen is een basishouding. Een manier van luisteren, kijken en doen die uitgaat van de kracht van positieve psychologie. Vanuit een positieve dialoog en de motivatie die zorgprofessionals hebben om de best mogelijke zorg te verlenen, creëren onze peer auditoren een veilige en stimulerende omgeving. Een omgeving van waaruit zij met zorgprofessionals en cliënten spreken over wat er goed gaat en waar je nog kan verbeteren.

Klik om afbeelding te downloaden

Internationaal erkend toetsingskader.

Wij gebruiken het persoonsgerichte en internationale Qmentum Global normenkader; een praktijkgericht instrument en kader. Dit kader heeft persoonsgerichte zorg als basis: de professional in de lead als partner van de cliënt, een stapsgewijze opbouw en specifieke kwaliteits- en veiligheidsthema’s voor alle zorgsectoren en -vormen. Binnen accreditatie kan een zorgorganisatie drie kwaliteitslabels behalen: goud, platina en diamant. Op die manier bieden wij een stapsgewijze methode om je kwaliteitssysteem continu te verbeteren.

Lees meer

Ervaringsverhalen.

Meer weten.

Wil je meer weten over onze assessmentprogramma's of heb je vragen? Vul je gegevens hiernaast in. Dan nemen wij contact met je op.