Werken bij Qualicor Europe

Al meer dan 20 jaar staan wij voor kwaliteit. Onze relaties zijn altijd bezig met de zorg voor mensen. Beter, sneller, veiliger. En wij zijn altijd op zoek naar hoe wij hen kunnen inspireren en helpen om continu te verbeteren. Dat doen wij met een gedreven team van medewerkers. Allemaal met het hart in de zorg.

Vacature allround financieel medewerker.

16 november 2022

Van het opstellen van een offerte en een nieuwe arbeidsovereenkomst, tot het inboeken van facturen en contact met je collega’s over de inrichting van AFAS. Bij Qualicor is geen dag hetzelfde! Wil jij jezelf blijven uitdagen en diverse processen mee ontwikkelen? Lees dan snel onze vacature.

Vacature allround financieel medewerker
Klik om afbeelding te downloaden

Auditor worden.

Werk je als professional in de gezondheidszorg en speel jij graag een rol in verbetertrajecten in jouw organisatie? Of ben je patiënt of cliënt en wil je graag verbeterpotentieel vanuit patiënt of cliëntperspectief zichtbaar helpen maken? Wie weet is de rol van Qualicor Europe auditor iets voor jou.

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Werken bij ons.

Sta jij ook voor kwaliteit met het hart in de zorg? En wil jij verbeteren verbeteren? Dan maken wij graag kennis met je. Ook als er geen vacature open staat. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.