Werken bij Qualicor Europe

Al meer dan 20 jaar staan wij voor kwaliteit. Onze relaties zijn altijd bezig met de zorg voor mensen. Beter, sneller, veiliger. En wij zijn altijd op zoek naar hoe wij hen kunnen inspireren en helpen om continu te verbeteren. Dat doen wij met een gedreven team van medewerkers. Allemaal met het hart in de zorg.

Vacature manager Marktontwikkeling en Academy.

Hou je van een ondernemende werkomgeving? Wil jij duurzame kwaliteitszorg op de kaart zetten, binnen én buiten Vlaanderen? En ben jij de persoon om onze Academy door te ontwikkelen?

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Vacature managementassistent.

Onze organisatie groeit. Daarom zijn we op zoek naar twee managementassistenten. Word jij onze nieuwe collega?

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Auditor worden.

Werk je als professional in de gezondheidszorg en speel jij graag een rol in verbetertrajecten in jouw organisatie? Of ben je patiënt of cliënt en wil je graag verbeterpotentieel vanuit patiënt of cliëntperspectief zichtbaar helpen maken? Wie weet is de rol van Qualicor Europe auditor iets voor jou.

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Werken bij ons.

Sta jij ook voor kwaliteit met het hart in de zorg? En wil jij verbeteren verbeteren? Dan maken wij graag kennis met je. Ook als er geen vacature open staat. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.