Werken bij Qualicor Europe

Al meer dan 20 jaar staan wij voor kwaliteit. Onze relaties zijn altijd bezig met de zorg voor mensen. Beter, sneller, veiliger. En wij zijn altijd op zoek naar hoe wij hen kunnen inspireren en helpen om continu te verbeteren. Dat doen wij met een gedreven team van medewerkers. Allemaal met het hart in de zorg.

Vacature senior adviseur Vlaanderen.

Kom jij ons Vlaamse team van senior adviseurs versterken? Weet jij op een inlevende en betrokken manier mensen binnen zorgorganisaties te stimuleren hun kwaliteitsambities te realiseren? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Vacature senior adviseur Vlaanderen

Vacature senior adviseur Nederland.

Word jij gedreven door verbinding, kwaliteit en samenwerking? Wil je graag bijdragen aan duurzame kwaliteitsgroei in de zorg? En werk je graag in een dynamische omgeving met mensen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Lees meer

Vacature senior communicatieadviseur.

29 augustus 2022

Ben jij op zoek naar een functie met een missie? In een dynamische organisatie waar alles draait om kwaliteit? Waar jij jouw visie en creativiteit in kwijt kunt. Dan is deze baan voor jou!

Vacature senior communicatieadviseur

Auditor worden.

Werk je als professional in de gezondheidszorg en speel jij graag een rol in verbetertrajecten in jouw organisatie? Of ben je patiënt of cliënt en wil je graag verbeterpotentieel vanuit patiënt of cliëntperspectief zichtbaar helpen maken? Wie weet is de rol van Qualicor Europe auditor iets voor jou.

Lees meer

Werken bij ons.

Sta jij ook voor kwaliteit met het hart in de zorg? En wil jij verbeteren verbeteren? Dan maken wij graag kennis met je. Ook als er geen vacature open staat. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.