Werken bij Qualicor Europe

Al meer dan 20 jaar staan wij voor kwaliteit. Onze relaties zijn altijd bezig met de zorg voor mensen. Beter, sneller, veiliger. En wij zijn altijd op zoek naar hoe wij hen kunnen inspireren en helpen om continu te verbeteren. Dat doen wij met een gedreven team van medewerkers. Allemaal met het hart in de zorg.

Managementassistent Assessments.

Ben jij een enthousiaste ondersteuner en neem je graag initiatief? En wil je werken in een kleinschalige organisatie met korte lijnen? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naar vacature
Klik om afbeelding te downloaden

Senior adviseur Vlaanderen.

Ben jij doortastend, assertief en betrokken? Word jij gedreven door verbinding, kwaliteit en samenwerking? Wil je graag bijdragen aan kwaliteitsverbeteringen en innovaties in de zorg? En ben jij graag onderdeel van een inspirerend en dynamisch team? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Naar vacature
Klik om afbeelding te downloaden

Auditor worden.

Werk je als professional in de gezondheidszorg en speel jij graag een rol in verbetertrajecten in jouw organisatie? Of ben je patiënt of cliënt en wil je graag verbeterpotentieel vanuit patiënt of cliëntperspectief zichtbaar helpen maken? Wie weet is de rol van Qualicor Europe auditor iets voor jou.

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Werken bij ons.

Sta jij ook voor kwaliteit met het hart in de zorg? En wil jij verbeteren verbeteren? Dan maken wij graag kennis met je. Ook als er geen vacature open staat. Vul het contactformulier in en wij nemen contact met je op.