Nieuws van Qualicor Europe

Bij Qualicor Europe zijn wij altijd op zoek naar manieren om je te inspireren verbeteren te verbeteren. Lees hier de actuele ontwikkelingen rond kwaliteit en veiligheid. We houden je graag op de hoogte van wat er in onze organisatie gebeurt.

Ambulance4

Qualicor Europe gemachtigde controle-organisatie niet-dringend liggend ziekenvervoer Vlaanderen.

Qualicor Europe is erkend door het Vlaams Agentschap Zorg en Gezondheid als gemachtigde controle-organisatie. Dat betekent dat Vlaamse aanbieders van niet-dringend liggend ziekenvervoer vanaf januari 2021 assessments door ons kunnen laten uitvoeren om te toetsen of zij voldoen aan de kwaliteitseisen om een vergunning te verkrijgen. Zo worden we samen beter!

Neem voor meer informatie contact op met senior advisor Dimitri Dewaele door een email te sturen naar dewaele@qualicor.eu.

Nieuwsberichten.

Kwaliteit met het Hart in de Zorg, wat betekent dat nou precies? Onze CEO Dr. Ellen Joan van Vliet schreef er deze blog over.

Persbericht 14 oktober 2020: Erasmus MC laat verbeterkracht toetsen

Samen steeds beter.

Kwaliteit is mensenwerk. Bij Qualicor Europe beseffen we ons dat heel goed. Daarom is het belangrijk dat we elkaar vaak treffen. Om samen betekenis te geven aan kwaliteit en veiligheid. Dat kan tijdens onze online en offline events. Wij ontmoeten je daar graag.

bekijk onze events

Wat je moet weten over COVID-19 en kwaliteit.

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijk. Dat maakt de huidige COVID-19 pandemie wel duidelijk. Qualicor Europe zet voor jou de belangrijkste informatie, richtlijnen en hulpmiddelen overzichtelijk op een rij.

Lees meer

NIAZ wordt Qualicor Europe.

Wij willen verbeteren verbeteren. NIAZ heet voortaan Qualicor Europe. Wat dit betekent, lees je op de website wordsteedsbeter en in ons persbericht.