Ons laatste nieuws

Bij Qualicor Europe zijn wij altijd op zoek naar manieren om je te inspireren verbeteren te verbeteren. Wij houden je graag op de hoogte van wat er in onze organisatie gebeurt.

ISQua accreditatie verlengd.

21 september 2022

“Qualicor Europe is wereldwijd trendsettend met haar Continu Verbeterprogramma en haar waarderende wijze van auditen”, aldus ISQUA EEA. Trots op dit mooie compliment en dat onze ISQua accreditatie weer is verlengd. ISQua EEA is wereldwijd dé gold standard voor accreditatie in de gezondheidszorg.

Lees meer

Implementatie kwaliteitssysteem Woonzorggroep GVO.

2 september 2022

De komende jaren wil Woonzorggroep GVO de integrale kwaliteitswerking professionaliseren en zo het leven en wonen van de bewoners én het werken van/voor de medewerkers verbeteren.

Lees meer

Afscheid CKV-leden.

29 juni 2022

Afgelopen week namen wij feestelijk afscheid van Hans Fiolet en Walter Vandeneede als leden van ons College Kwaliteitsverklaringen (CKV). Beide heren waren lange tijd als auditor en CKV-lid aan ons verbonden. Wij bedanken hen voor hun jarenlange inzet.

 

Lees meer

Pensionering Geert Teerling.

28 juni 2022

Na ruim dertien jaar nemen wij afscheid van Geert Teerling, hij gaat met welverdiend pensioen. Als senior adviseur begeleidde hij onze aangesloten zorgorganisaties in het noorden van Nederland. Wij bedanken Geert voor alle mooie jaren en gunnen hem veel genietmomenten.

Lees meer

KARUS: samen kijken wat er nu is.

27 juni 2022

Lees het interview over hoe wij met KARUS zijn gestart om in een nieuwe gefusioneerde organisatie een gezamenlijke basis neer te leggen voor een cultuur die gericht is op duurzame kwaliteitsverbetering.

Lees meer

Accreditatie door ISQua.

21 juni 2022

Deze week zitten wij aan de ‘andere kant van de tafel’. Een auditteam van de ISQua EEA is op bezoek om te bekijken of wij voldoen aan de internationale standaarden voor onafhankelijke accreditatieorganisaties.

ISQua audit

In gesprek met Familieplatform over persoonsgerichte zorg.

25 april 2022

Uit onderzoek blijkt dat actieve betrokkenheid van patiënten/cliënten en hun familie leidt tot betere zorgverlening en -beleving, én uitkomsten van zorg. Hoe dit je dit in de dagelijkse praktijk? Hierover spraken wij met Kim Steeman, directeur van Familieplatform.

Lees meer

Henk Gerla versterkt Raad van Toezicht.

11 april 2022

Met ingang van 1 april 2022 is Henk Gerla (1964) toegetreden tot onze RvT. Hij neemt ruime ervaring binnen de thema’s financiën en ICT mee. Zijn brede bestuurlijke ervaring is van grote meerwaarde voor onze strategische ambities.

Lees meer

AZ Turnhout staat voor kwaliteitsvolle zorg.

14 maart 2022

Tijdens een kwaliteitsaudit toonde AZ Turnhout aan dat kwaliteit duurzaam is verankerd in hun dagelijkse praktijk, ook tijdens een crisis. Hun essentie: continue aandacht voor kwaliteitsvolle zorg als teamprestatie van alle medewerkers, samen met de patiënt.

Lees meer

Kwaliteit in Bedrijf.

20 januari 2022

Kwaliteit in Bedrijf ging in gesprek met Joke Boonstra, bestuurder Erasmus MC, Peter Bocxe, kwaliteitsadviseur OLVG en onze Ellen Joan van Vliet over onze nieuwe koers. Deze nieuwe koers richt zich vooral op het leervermogen en de verbeterkracht van mensen.

Lees meer

Nieuwsarchief.

In ons nieuwsarchief vind je berichten uit voorgaande jaren:

2021

2020