Ons laatste nieuws

Bij Qualicor Europe zijn wij altijd op zoek naar manieren om je te inspireren verbeteren te verbeteren. Wij houden je graag op de hoogte van wat er in onze organisatie gebeurt.

Onze CEO benoemd tot President-Elect ISQua.

15 februari 2024

Wij zijn trots dat Ellen Joan van Vliet is benoemd tot President-Elect van de International Society for Quality in Healthcare (ISQua).

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Qualicor Europe en Perspekt willen samen verder.

16 november 2023

Qualicor Europe en Perspekt hebben een intentieovereenkomst getekend om samen verder te gaan. Beoogde fusiedatum is medio 2024.

Naar persbericht
Klik om afbeelding te downloaden

Ilse van Stijn benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht.

Vanaf 1 oktober 2023 heeft Ilse van Stijn de voorzittershamer overgenomen van Guy Peeters. Met haar benoeming versterken wij ons beleid op ‘Professional in the lead als partner van de cliënt’.

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Jaarbericht 2022.

29 juni 2023

Uit ons Jaarbericht 2022 blijkt dat veel zorgorganisaties met trots hebben laten zien hoe zij de pandemie hebben getrotseerd. De kracht van de eerder opgebouwde kwaliteitsbasis heeft zich ruimschoots bewezen.

Jaarbericht 2022
Klik om afbeelding te downloaden

Pensionering Janny Tuijnder.

23 juni 2023

Na ruim dertien jaar nemen wij afscheid van Janny Tuijnder, zij gaat met welverdiend pensioen. Als senior adviseur begeleidde zij vele aangesloten zorgorganisaties in Nederland en Vlaanderen. Wij bedanken Janny voor haar waardevolle bijdrage, de fijne samenwerking en wensen haar een heel fijn pensioen.

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Nieuwe manager Marktontwikkeling & Academy.

11 mei 2023

Met trots presenteren wij onze kersverse manager Marktontwikkeling & Academy: Dr. Melissa Swinnen. Onze CEO Ellen Joan van Vliet is verheugd met haar aanstelling: “Melissa brengt met haar achtergrond ruime ervaring mee over hoe je kwaliteitsbeleid met eigenheid uitbouwt, toetst en duurzaam verankert in de dagdagelijkse praktijk.”

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Nieuwsarchief.

In ons nieuwsarchief vind je berichten uit voorgaande jaren:

2022

2021

2020