Word steeds beter met de Qualicor Academy

'Word steeds beter’ dat is waar Qualicor Europe voor staat. Wij begeleiden instellingen om duurzaam bezig te zijn met kwaliteit en veiligheid. Hoe we dat doen? Iedere zorginstelling wordt vanuit Qualicor Europe begeleid door een senior adviseur door alle fasen van het Continu Verbeteren-traject heen.

Doorlopend leren dankzij intensieve begeleiding.

Een senior advisor begeleidt je tijdens het Continu Verbeteren-traject. Altijd ervaren in de sector waarin hij of zij coacht. Zo is een programma altijd precies op maat. De senior adviseur is de verbinder tussen zorgprofessionals, management en directie. En brengt duidelijk in kaart wat de status is van kwaliteit en veiligheid. Met dit als uitgangspunt, maken jullie samen een plan dat exact aansluit op de organisatiedoelstellingen. Dit proces opzetten, implementeren en borgen is zijn belangrijkste rol.

Naast deze begeleiding, organiseren we verschillende themadagen per jaar. Per regio komen onze klanten bij elkaar. Zo leer je van elkaar. Je deelt ervaringen en kennis. Wij organiseren en begeleiden deze dagen graag, want ze dragen bij aan kennis en ontwikkeling.

Onze trainingsaanpak.

‘Beter worden’ gaat het beste als je dat wat je leert meteen kunt toepassen. Wij geloven in een praktijkgerichte benadering. Onze trainingen zijn daarom altijd maatwerk en gericht op de inhoud van je zorgsector. Je behoeften zijn ons vertrekpunt. We werken daarom samen met trainers en experts uit je vakgebied en stellen onze trainingen modulair samen. Zo bieden we je steeds precies wat je nodig hebt.

Trainingen die wij aanbieden.

Onze trainingen richten we in de eerste plaats op de klanten van Qualicor Europe. Heb je geen samenwerkingscontract met Qualicor Europe maar wil je wel graag een training volgen? Dat kan ook. Ben je geïnteresseerd in de mogelijkheden? Neem dan via het contactformulier contact met ons op. We helpen je graag verder.

Wat je leert in onze trainingen is direct toepasbaar in de praktijk

Wat je leert in onze trainingen is direct toepasbaar in de praktijk

Onze trainingen zijn modulair en op maat voor jouw context en vraag

Onze trainingen zijn modulair en op maat voor jouw context en vraag

Trainers afkomstig uit specifieke zorgsectoren en op de hoogte van actualiteiten binnen jouw context

Trainers afkomstig uit specifieke zorgsectoren en op de hoogte van actualiteiten binnen jouw context

Weten waar je staat met de proefaudit.

Wil je weten in welke fase van kwaliteitsontwikkeling je organisatie zich bevindt? Of wil je ervaren hoe een assessment van ons verloopt? Maak dan gebruik van een proefaudit. De inhoud bepalen we samen, voor een perfecte aansluiting op jullie behoeften.

Wanneer is dit handig?

Een proefaudit is handig wanneer je een nieuw zorgpad of een complex proces start. Of bijvoorbeeld na een nieuwbouwproject. Een proefaudit helpt bij het maken van keuzes in het verbeterproces.

Meer weten? Of sparren of een proefaudit handig is voor jullie situatie? Bel ons gerust. We denken graag mee en maken alles op maat.

Voordelen van onze trainingen.

Ook de vorm van onze trainingen en opleidingen passen we aan op de leerstijl van je organisatie. In onze blended learning methodiek heb je zowel on- als offline contact met de trainers. Je hoeft het niet alleen te doen. Wij bieden je houvast en coachen je in het leerproces.

Laten we contact houden.

Wil je meer weten over onze trainingen? Geef ons dan je contactgegevens. Wij nemen dan contact met je op.