Strategisch beleidsplan 2022-2025.

Samen zien wij meer en komen wij verder. Aan ons strategisch beleidsplan hebben dan ook veel mensen meegewerkt. Wij hebben geluisterd naar de professionals uit onze aangesloten zorgorganisaties, naar onze auditoren en naar andere belanghebbenden, zoals koepelorganisaties, patiëntverenigingen en beroepsverenigingen. Met dit mooie strategische beleidsplan als resultaat. Wij zetten met vertrouwen deze koers uit, waarbij wij samen steeds beter worden.

Strategisch beleidsplan 2022-2025

Jaarbericht 2022.

Uit ons Jaarbericht 2022 blijkt dat veel zorgorganisaties met trots hebben laten zien hoe zij de pandemie hebben getrotseerd. De kracht van de eerder opgebouwde kwaliteitsbasis heeft zich ruimschoots bewezen. Je leest over de ervaringen met ons Continu Verbeterprogramma, over onze start met certificering van Informatiebeveiliging en de lancering van de vernieuwde auditorenopleiding en het online leerplatform door onze Academy.

De zorgsector staat de komende jaren voor genoeg uitdagingen. Als systemen onder druk komen te staan door te weinig mensen en te veel vraag is er een stevig fundament nodig om veilige, verantwoorde zorg door veerkrachtige medewerkers te laten verlenen. Om vervolgens te werken aan leervermogen en veranderkracht vanaf de vloer, om de zorg voor morgen te organiseren. Vanuit de beleving en behoeften van cliënten/patiënten. Vanuit ecosystemen, in netwerken en zorgketens. En vanuit nieuwe technologische mogelijkheden.

Wij gaan dan ook samen met onze aangesloten zorgorganisaties komend jaar weer scherp aan de wind zeilen met onze ingezette koers om kwaliteit duurzaam in deze richting door te laten ontwikkelen. Want werken aan kwaliteit geeft energie!

Jaarbericht Qualicor Europe 2022