Missie.

Kwaliteit is de sleutel tot succes. Daarom borgen wij kwaliteitsgroei in zorg. 
Zodat mensen kunnen zorgen voor het verschil, vandaag en morgen.

Visie.

Word steeds beter. Wij vergroten vertrouwen en verbeterkracht in de zorg. 

Vanuit Qualicor Assessments en Academy realiseren wij duurzame ontwikkeling van kwaliteitszorg. Veilig, verantwoord en samen steeds beter.

Kernwaarden.

Kwaliteit is nooit af en altijd in ontwikkeling. Daarom willen wij dat onze partners continu kunnen verbeteren. Wij leren hoe zij hun kwaliteitszorg opbouwen, borgen en doorontwikkelen.

Daar is, naast vertrouwen, houvast én ruimte voor nodig. Dit zijn onze drie belangrijkste waarden.

Vertrouwen
Al sinds 1989 staan wij voor kwaliteit, met het hart in de zorg. Nauw betrokken en diep verbonden met de branche waaruit wij zijn ontstaan. Wij luisteren aandachtig en begrijpen de lokale situatie. Systematisch en proactief gaan wij te werk. Doordacht en attent. Vakkundig en waarderend. Zodat onze partners erop kunnen vertrouwen dat wij samen resultaten bereiken die wij voor ogen hebben. Vertrouwen dat de zorg mensgericht, veilig en verantwoord is georganiseerd en dat er een cultuur is van continu verbeteren.

Houvast
Wij staan naast onze partners en zorgen voor overzicht met oog voor details. Zodat zij zien waar zij staan en wat nodig is voor de volgende stap. Wij helpen focussen en bieden houvast. Wij zijn duidelijk en weten snel waaraan onze partners behoefte hebben. In ons werk zijn wij helder en daadkrachtig, zodat onze partners hiermee direct praktisch aan de slag kunnen.

Ruimte
Wij sluiten nauw aan bij de realiteit en ambities van onze partners en spelen flexibel in op wat voor hen belangrijk is. Wij willen dat onze partners verder komen. Daarom zijn wij doortastend en vernieuwend. Wat wij doen, is toepasbaar en heeft impact. Het is haalbaar en gedragen door mensen. Met een passend en prikkelend aanbod creëren wij ruimte om duurzaam te ontwikkelen.

Meer weten.

Wil je ook werken aan duurzame borging van kwaliteitszorg? Vul dan je gegevens in. Wij nemen dan snel contact met je op.