Onze auditoren

Bij Qualicor Europe zijn wij trots op onze auditoren. Meer dan 200 Qualicor Europe auditoren zijn zelf actief in de zorg. Als medisch specialist, verpleegkundige, verzorgend apotheker, deskundige infectiepreventie, functionaris gegevensbescherming, kwaliteitsmanager of -adviseur, directeur of bestuurder. Daardoor weten zij wat er nodig is voor goede en veilige zorg. Zij toetsen op waarderende wijze en in de geest van de norm. En zij delen hun kennis. Zo worden wij samen steeds beter.

 

Voor onze aangesloten zorgorganisaties zijn de portretfoto's van onze auditoren na inloggen zichtbaar en te downloaden in ons portaal Mijn Qualicor.

Kennis van de zorg.

Externe toetsing van de zorg vraagt om kennis van de zorg. Onze assessments baseren we daarom volledig op peer-review. Onze auditoren werken zelf in het zorgdomein en kennen de lokale zorgcontext. Al onze nieuwe auditoren volgen in de vorm van blended learning een ISQua geaccrediteerd auditor-trainingsprogramma.

Klik om afbeelding te downloaden

Auditor worden.

Kijk jij altijd verder hoe iets beter kan? Deel jij onze passie om kwaliteit van zorg te verhogen en zo kwaliteit van leven? Werk jij als professional in de gezondheidszorg en speel jij graag een rol in verbetertrajecten in jouw organisatie? Of ben jij patiënt of cliënt en wil jij graag verbeterpotentieel vanuit patiënt of cliëntperspectief zichtbaar helpen maken?

Lees meer