Qualicor Europe. Word steeds beter.

Wij zijn Qualicor Europe. Wij staan voor kwaliteit met het hart in de zorg. Daarin zijn we vooruitstrevend en kijken we over de grenzen heen. Wij zorgen voor overzicht met oog voor detail. Zodat jij je kunt richten op het continu verbeteren van de zorg voor jullie cliƫnten. Samen bouwen we aan het fundament van zorg waarop mensen kunnen vertrouwen.

Succes door kwaliteit.

Al meer dan 20 jaar staat Qualicor Europe voor kwaliteit. Opgericht voor en door mensen uit de zorg. Om het leven van patiƫnten en bewoners jaar in jaar uit steeds beter te maken. Via assessments en audits helpen wij de zorg om kwaliteit te borgen in hun werk en processen. Kortom we willen verbeteren verbeteren. Zodat jij je kunt richten op het steeds beter worden van de zorg. Samen bouwen we aan een kwaliteitsfundament dat zelfs in een crisis overeind blijft.

Wij zijn opgericht door mensen in de zorg, voor mensen in de zorg. Wij werken non-profit

Wij zijn opgericht door mensen in de zorg, voor mensen in de zorg. Wij werken non-profit

Wij combineren internationale kennis van kwaliteitsverbetering met lokale kennis van de sector

Wij combineren internationale kennis van kwaliteitsverbetering met lokale kennis van de sector

Qmentum Global normen zijn wetenschappelijk onderbouwd en erkend door ISQua

Qmentum Global normen zijn wetenschappelijk onderbouwd en erkend door ISQua

Van verantwoorden naar continu verbeteren.

Kwaliteit is geen toeval. Het vraagt om een intelligent systeem waarin mensen iedere dag de juiste dingen kunnen doen. Het is de optelsom van alle individuele acties en interacties van mensen. Wij helpen die optelsom in beeld te houden. Zodat jij continu kunt verbeteren. En dat is fundamenteel anders dan achteraf verantwoorden.

Van jurylid naar coach.

Onze focus op continu verbeteren betekent ook een verandering in onze manier van werken. Geen jurylid dat afvinkt, maar een coach die ondersteunt. Want geen eind- of startpunt is hetzelfde. We staan daarom niet aan de zijlijn van een traject. En zeker ook niet pas aan de finishlijn. We staan met onze klanten op het veld. Bij de voorbereiding, bij de start, tijdens het proces en ook na het traject.

Samen sneller en flexibeler.

Samen brengen we in kaart waar je staat. Samen stippelen we een route uit. Zo sluiten we nauw aan bij de realiteit van jouw organisatie. En kunnen we sneller en flexibeler inspelen op ieders actualiteit. We geven ruimte voor lokale betekenis en zingeving. En we bieden houvast om steeds een stap verder te zetten in kwaliteitsverbetering.

Van en voor de zorg.

Qualicor Europe is een Stichting zonder winstoogmerk. Wij zijn werkzaam voor alle sectoren binnen de zorg in het Nederlands taalgebied. Voor andere instellingen binnen Europa werken wij samen met Accreditation Canada International.

Externe toetsing van de zorg vraagt ook kennis van de zorg. Onze assessments baseren we daarom volledig op peer-review. Al onze auditoren werken zelf ook in het zorgdomein en kennen de lokale zorgcontext.

Waarom werken met Qualicor Europe? Omdat wij weten hoe we je optimaal kunnen ondersteunen in jouw kwaliteitsambities.

College Kwaliteitsverklaringen.

Het College Kwaliteitsverklaringen adviseert de CEO over de accreditatiestatus van instellingen, naar aanleiding van de bevindingen van de auditorenteams en/of de rapportages uit de instellingen zelf.

Meer weten.

Heb je vragen? Vul je gegevens hiernaast in. Dan nemen wij contact met je op.