Onze visie

Kwaliteit is geen toeval! Kwaliteit vraagt om een intelligente organisatie die mensen in staat stelt iedere dag aan de best mogelijke zorg te leveren. De gezondheidszorg kent een hoge mate van complexiteit en risico’s. Dan is het extra belangrijk om veiligheid en kwaliteit in de dagelijkse zorgpraktijk in te bouwen. En hier steeds beter in te worden. Zodat mensen erop kunnen vertrouwen dat zorg goed en veilig georganiseerd is.

Onze begeleiding, assessments en trainingen stimuleren het duurzaam bouwen en blijvend versterken van een stevig fundament. Een basis waarop je kunt terugvallen en die het mogelijk maakt om door te groeien.

Verbeterkracht .

Onze assessments zijn een serie van externe toetsen in de dagelijkse praktijk van jouw organisatie. Deze zijn doeltreffend en passend bij de situatie van je organisatie. Door op deze manier jouw organisatie onder de loep te nemen, krijg je inzicht in wat er gebeurt, wat goed gaat, wat beter kan en hoe je hieraan kunt werken. Een assessmentprogramma is een proces dat je met elkaar doorloopt en een spiegel om de verbeterkracht binnen je organisatie zichtbaar te maken. Dit proces doorlopen wij met elkaar. Stap voor stap met een aanbod dat aansluit bij jouw zorgorganisaties, in jouw sector.

Duurzaam bouwen en versterken van kwaliteitsfundament

Duurzaam bouwen en versterken van kwaliteitsfundament

Realiseren van je eigen kwaliteitsambities

Realiseren van je eigen kwaliteitsambities

Een spiegel om de verbeterkracht binnen je organisatie zichtbaar te maken

Een spiegel om de verbeterkracht binnen je organisatie zichtbaar te maken

Toonaangevende toetsing.

Externe toetsing is een objectieve spiegel die sterke punten en blinde vlekken laat zien. Zo brengen wij de werking van integrale kwaliteitszorg in de praktijk in beeld. Zodat onze aangesloten zorgorganisaties zien waar zij staan en hoe en wat nodig is voor een volgende stap op weg naar het realiseren van de eigen kwaliteitsambities. Externe toetsing van de zorg vraagt om kennis van de zorg. Onze externe toetsen baseren wij daarom volledig op peer review.

Investeer in kwaliteit.

Onze begeleiding, toetsing en training doen wij op maat. De investering hiervoor hangt samen met onder andere de grootte en de complexiteit van jouw zorgorganisatie. Wil je ook samen met ons betekenisvolle stappen zetten om de kwaliteit en veiligheid in je organisatie te verbeteren? Wij vertellen je graag meer.

Klik om afbeelding te downloaden

Meer weten.

Vul je gegevens hiernaast in. Dan nemen wij contact met je op.