Auditor worden

Kijk jij altijd verder hoe iets beter kan? Deel je onze passie om kwaliteit van zorg te verhogen en zo kwaliteit van leven? Wil jij ons helpen om verbeteren te verbeteren? Werk je als professional in de gezondheidszorg en speel jij graag een rol in verbetertrajecten in jouw organisatie? Neem dan contact met ons op om te informeren hoe je Qualicor Europe auditor kunt worden.

Tijdsbesteding.

Na de auditorenopleiding verwachten wij dat auditoren onze jaarlijkse Auditorendag en meerdere online bijscholingen volgen. Daarnaast vragen wij auditoren minimaal 10 dagen per jaar beschikbaar te zijn om deel te nemen aan assessments.

Intake.

Auditoren hebben sterke communicatieve en analytische vaardigheden, zijn reflectief en zijn vakkundig op het gebied dat ze toetsen. Voorafgaand aan de auditorenopleiding starten wij altijd met een intake, waarin wij het deskundigheidsprofiel van de kandidaat-auditoren bespreken en de eventuele ervaring met een kwaliteitssysteem.

Klik om afbeelding te downloaden

Opleiding.

Wij bieden onze ISQua geaccrediteerde opleiding tot Qualicor Europe auditor als blended learning programma aan. Door de combinatie van onze nieuwe online leeromgeving Mijn Qualicor, een online kick-off meeting, een fysieke bijeenkomst, het uitvoeren van een oefentracer bij een aangesloten zorgorganisatie en deelname als aspirant-auditor aan een externe audit, doen de kandidaat-auditoren theoretische kennis en praktische ervaring op. Dit zorgt voor een optimale leeromgeving waar voldoende ruimte en kennis wordt geboden om met vertrouwen de rol als auditor op te pakken.

Ervaringsverhaal Stefaan Sarens

Neem contact met ons op.

Heb je belangstelling om auditor te worden? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier. We nemen dan snel contact met je op.