Auditor worden

Kijk jij altijd verder hoe iets beter kan? Deel je onze passie om kwaliteit van zorg te verhogen en zo kwaliteit van leven? Wil jij ons helpen om verbeteren te verbeteren? Werk je als professional in de gezondheidszorg en speel jij graag een rol in verbetertrajecten in jouw organisatie? Of ben je patiënt of cliënt en wil je graag verbeterpotentieel vanuit patiënt of cliëntperspectief zichtbaar helpen maken? Neem dan contact met ons op om te informeren hoe je Qualicor Europe auditor kunt worden.

Tijdsbesteding.

Wij verwachten dat auditoren elk jaar de Qualicor Europe auditorentraining volgen en meerdere online bijscholingen. Daarnaast moeten auditoren minimaal 10 dagen per jaar beschikbaar zijn om deel te nemen aan assessments.

Klik om afbeelding te downloaden

Intake en opleiding.

Auditoren hebben sterke communicatieve en analytische vaardigheden, zijn reflectief en zijn vakkundig op het gebied dat ze toetsen. Tijdens een intake bepalen we samen of jouw competenties en ons auditorenprofiel aansluiten. Als we een match hebben, starten we met een tweedaagse opleiding. Deze opleiding bestaat uit één dag theorie en één dag praktijk. Binnen zes maanden na je training neem je deel aan je eerste audit, als aspirant auditor. Aan het einde van de audit evalueren we of je Qualicor Europe auditor wordt of dat er nog aanvullend training of coaching nodig is.

Neem contact met ons op.

Heb je belangstelling om auditor te worden? Laat dan je gegevens achter in het contactformulier. We nemen dan snel contact met je op.