Nieuwsarchief 2020

Hieronder lees je onze nieuwsberichten uit het jaar 2020.

Jaarbericht 2020.

Wij blikken terug op een historisch jaar in ons jaarbericht 2020. Een jaar waarin wij onze naam veranderden en startten met onze nieuwe assessmentprogramma’s, het waarderend auditen en toetsen in de geest van de norm. Maar bovenal een jaar waarin het coronavirus de hele wereld trof. Wij zijn diep onder de indruk hoe alle zorgorganisaties elke dag weer kwaliteitsvolle zorg leveren.

Boswandeling: in gesprek met Frank Vermassen.

15 november 2020

Prof. dr. Frank Vermassen, UZ Gent, en onze CEO dr. Ellen Joan van Vliet hebben een inspirerend gesprek. Over de zin van én in externe toetsing. Over een systeem dat de kwaliteit borgt en past bij de leefwereld van medewerkers. Over Verbeteren Verbeteren.

Wandel mee
Klik om afbeelding te downloaden

Kwaliteit met het Hart in de Zorg.

4 november 2020

Kwaliteit met het Hart in de Zorg, wat betekent dat nou precies? Onze CEO Ellen Joan van Vliet schreef er een blog over.

Lees blog
Klik om afbeelding te downloaden

Boswandeling: in gesprek met Joke Boonstra.

20 oktober 2020

"Iedere zorgprofessional is intrinsiek gemotiveerd om iedere dag weer kwaliteit te leveren." Tijdens de wandeling vertelt Joke Boonstra, lid RvB Erasmus MC, dat ze het belangrijk vindt om toe te werken naar een accreditatiesysteem dat daarbij past.

Wandel mee
Klik om afbeelding te downloaden

Erasmus MC laat verbeterkracht toetsen.

16 oktober 2020

Om de eigen verbeterkracht te vergroten, heeft het universitair medisch centrum zich ingezet voor een primeur. Als eerste zorginstelling in Nederland heeft het zich door Qualicor Europe in een pilotaudit laten toetsen op het vermogen om continu te verbeteren.

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

NIAZ wordt Qualicor Europe.

1 oktober 2020

Wij willen verbeteren verbeteren. NIAZ wordt Qualicor Europe: ‘Auditeren is geen doel maar een middel’

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden

Wat je moet weten over COVID-19 en kwaliteit.

27 mei 2020

Kwaliteit en veiligheid zijn belangrijk. Dat maakt de huidige COVID-19 pandemie wel duidelijk. Qualicor Europe zet voor jou de belangrijkste informatie, richtlijnen en hulpmiddelen overzichtelijk op een rij.

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden