Woonzorggroep GVO kiest Qualicor voor implementatie van kwaliteitssysteem.

2 september 2022

Woonzorggroep GVO en Qualicor Europe ondertekenden een samenwerkingsovereenkomst voor de implementatie van het kwaliteitssysteem in de tien woonzorgcentra van GVO. De komende jaren wil Woonzorggroep GVO de integrale kwaliteitswerking professionaliseren en zo het leven en wonen van de bewoners én het werken van/voor de medewerkers verbeteren.

“Wij willen niet alleen de huidige en toekomstige bewoners en families garanties geven op kwalitatieve en veilige zorg, maar ook potentiële medewerkers aantrekken door een aanpak die bewijst dat gastvrije en professionele zorg hand in hand gaan. Een periodieke doorlichting door een onafhankelijke en externe partij is noodzakelijk om geen bias te hebben en de lat op vlak van kwaliteit, veiligheid en bewonersparticipatie hoog te leggen. Met Qualicor Europe kiest GVO voor een professionele en ervaren partner die gelooft in dezelfde positieve benadering van kwaliteitsverankering en de ambities voor de toekomst kracht kan bijzetten.”, aldus Rita Barilla, gedelegeerd bestuurder.

Ellen Joan van Vliet: “Wij herkennen ons in de ambitie van Woonzorggroep GVO en zijn daarom ook zeer verheugd met de samenwerking. Zowel onze begeleiding als externe audits gebeurt op een waarderende manier. Door te starten vanuit passie en trots spreek je het werkplezier en de kracht van de medewerkers én de organisatie aan. Eerst focussen op wat je goed doet, geeft energie op de plaatsen waar je wilt verbeteren. Onze senior adviseurs en auditoren zijn bekend in de wereld van de ouderenzorg en kunnen zo het goede gesprek met de medewerkers aangaan. Wij kijken uit naar mooie resultaten!”

@Foto: Woonzorggroep GVO
Foto ondertekening v.l.n.r.: Els De Volder, directeur zorg en kwaliteit Woonzorggroep GVO; Rita Barilla, CEO Woonzorggroep GVO en Ellen Joan van Vliet, CEO Qualicor Europe

220902 Ondertekening Contract Woonzorgroep GVO 1