Valerie van Berlo, ETZ

Valerie van Berlo, coördinerend senior adviseur Kwaliteit & Veiligheid, Elisabeth-TweeSteden Ziekenhuis (ETZ), vertelt over haar ervaringen met onze individuele coaching sessies tijdens de training Startende kwaliteitsmanager in het voorjaar van 2023.

Coaching bij ontwikkeling.

24 juli 2023

“Ik zit in een persoonlijk ontwikkeltraject van coördinerend senior adviseur naar een managementpositie binnen de afdeling Kwaliteit en Veiligheid in mijn organisatie. Het was erg prettig dat de coaching sessies waren toegespitst op mijn veranderende rol. We spraken vanuit casuïstiek en ervaringen uit mijn praktijk. Hoe ontwikkel ik me? Hoe kan ik knelpunten aanpakken? Mijn coach Jacqueline de Vos stelde de juiste vragen en ik kreeg antwoorden waarmee ik direct weer verder kon.”

Klik om afbeelding te downloaden

Goede mix.

“De training heeft mij niet alleen door de coaching sessies veel gebracht. Ik was op zoek naar het totaalbeeld rond kwaliteit en veiligheid en hoe ik daar grip op krijg. Tijdens de lesdagen heb ik dat geleerd en kreeg ik de bevestiging dat we op de goede weg zijn in ons ziekenhuis. Het is een mooie mix van theorie en in gesprek zijn met elkaar en met mijn coach. Het is leuk om ervaringen uit te wisselen, om zelf het goede voorbeeld te zijn en te leren van andere organisaties.”