Collega Jacqueline de Vos, trainer & senior adviseur

"In een half jaar tijd maken deelnemers kennis met de verschillende onderdelen van integrale kwaliteitszorg binnen een zorgorganisatie. Zij leren hoe ze deze kennis kunnen toepassen bij het opzetten en onderhouden van het kwaliteitssysteem binnen hun eigen organisatie. En na de training hebben zij inzicht in hun rol als kwaliteitsmanager, een kwaliteits- en veiligheidsplan voor hun organisatie opgesteld en gewerkt aan een
kwaliteitsverbeterproject."

"Groeien in je rol".


“Onze training is er echt op gericht om de opgedane theorie direct toe te passen in de praktijk. Nadat ik theorie heb uitgelegd, ga ik direct aan de slag met oefeningen voor bewustwording. En als voorbereiding op de volgende trainingsdag geef ik deelnemers altijd een opdracht mee die aansluit bij de context van hun zorgorganisatie. Zo kunnen zij tussendoor praktisch aan de slag. Bovendien coach ik of een andere trainer iedere deelnemer 1-op-1 na een trainingsdag."

"Op die manier zie je ze in een half jaar tijd echt groeien in hun rol. En gedurende de training ontwikkelen zij een praktisch kwaliteits- en veiligheidsplan waarmee zij binnen hun organisatie direct verder kunnen. Daar zit echt een meerwaarde”.

 

Lees meer over onze collega Jacqueline

©foto: Nadia ten Wolde Photography