Ilse van Stijn benoemd tot voorzitter Raad van Toezicht

Vanaf 1 oktober 2023 heeft Ilse van Stijn de voorzittershamer overgenomen van Guy Peeters. Met haar benoeming versterken wij ons beleid op ‘Professional in the lead als partner van de cliënt’.

Ellen Joan van Vliet, CEO Qualicor Europe: “Wij zijn Guy zeer erkentelijk voor zijn jarenlange deskundige inzet. Onder zijn voorzitterschap heeft NIAZ de succesvolle transitie naar Qualicor Europe doorgemaakt.”

Professional in the lead.

3 oktober 2023

Ilse zal als nieuwe voorzitter haar aandacht richten op het borgen van duurzame kwaliteitszorg, met veerkrachtige zorgprofessionals. Want, zo zegt Ilse van Stijn: “Een voorwaarde voor het leveren van goede kwaliteit binnen de zorg is dat de zorgprofessionals hiervoor ook zijn toegerust.”

(Raad van Toezicht, van links naar rechts: Margot Cloet, Guy Peeters, Henk Gerla, Ilse van Stijn, Kristof Eeckloo)

Klik om afbeelding te downloaden

Loopbaan.

Ilse van Stijn is intensivist en voorzitter van bestuur medische staf in OLVG. Zij heeft haar opleiding geneeskunde aan de Erasmus Universiteit gevolgd. Haar opleiding tot intensivist rondde ze in 2007 af in Amsterdam. Ilse heeft ruime ervaring als medisch specialist en als begeleider van complexe verandertrajecten binnen de ziekenhuiswereld. Haar hart ligt bij kwalitatief hoogstaande en veilige, persoonlijke patiëntenzorg met echte aandacht voor de mens achter de patiënt.

Onafhankelijke experts.

De leden van de Raad van Toezicht zijn niet in dienst van Qualicor Europe, zij nemen deel op persoonlijke titel en zijn geselecteerd op complementaire specifieke expertise en kwaliteiten om goed toezicht te kunnen houden.

Maak kennis met onze Raad van Toezicht