Altrio Thuisverpleging start met externe toetsing

Altrio Thuisverpleging gaat starten met externe toetsing van hun kwaliteit en veiligheid van zorg op basis van het internationaal Qmentum Global kader. We zijn trots dat ze samen met Qualicor Europe gaan bouwen aan een kwaliteitsfundament waarop thuisverpleegkundigen, patiënten en verwijzers kunnen vertrouwen. Een visie waarmee wij continu verbeteren stimuleren. Zo maken we samen het verschil.

Altrio Thuisverpleging verenigt zelfstandige verpleegkundigen in één onafhankelijke thuisverplegingsdienst. Jochem Martens, CEO: “We zijn een warme groeiorganisatie van mensen die elke dag zorgen voor zorg. We ontzorgen zelfstandig thuisverpleegkundigen, zodat zij zich kunnen focussen op wat echt telt: warme zorg bieden aan patiënten. We kiezen bewust voor accreditatie via Qualicor Europe, zodat wij hen nog meer kunnen ondersteunen op het gebied van kwaliteit en veiligheid van zorg. Onze ambitie is steevast om het als zorgexperts beter te doen. Beter te maken. Beter met mensen.”

Heb jij als organisatie ook de ambitie om te voldoen aan de standaarden van een internationaal kwaliteitslabel? Wij denken graag mee welk assessmentprogramma aansluit bij jouw wensen en behoeften.