Nieuwe manager Marktontwikkeling & Academy

Dr. Melissa Swinnen is onze nieuwe manager Marktontwikkeling & Academy. Zij neemt het stokje over van Iny DeWymmer, die de komende periode haar taken overdraagt. 

Even voorstellen.

11 mei 2023

Met trots presenteren wij onze kersverse manager Marktontwikkeling & Academy: Dr. Melissa Swinnen. Onze CEO Ellen Joan van Vliet is verheugd met haar aanstelling: “Melissa brengt met haar achtergrond ruime ervaring mee over hoe je kwaliteitsbeleid met eigenheid uitbouwt, toetst en duurzaam verankert in de dagdagelijkse praktijk.”

Klik om afbeelding te downloaden

Ervaring en energie.

Zij heeft een doctoraat behaald in de medische wetenschappen aan KU Leuven en Maastricht University, waarna ze lange tijd als postdoctoraal onderzoeker werkzaam was aan KU Leuven. Ze is internationaal actief geweest als auditor bij Accreditation Canada. Binnen de farmacie heeft ze internationaal de omgang met good quality practices getoetst. In het Sint-Franciscus Ziekenhuis trok ze de kwaliteits- en Qualicor Europe- accreditatieportefeuille. De laatste jaren was zij hier werkzaam als manager van het operatiekwartier.

Melissa Swinnen kijkt uit naar haar nieuwe uitdaging: “Ik krijg energie van samen zoeken hoe je als team kan groeien en zo de zorg steeds verder weet te verbeteren en vernieuwen. Zeker met de uitdagingen waar onze zorgorganisaties voor staan, wil ik samen met ons Qualicor Europe team hen mee ondersteunen om aantoonbaar excellente kwaliteitszorg te blijven leveren. In die kwaliteit zit ook de energie van onze zorgprofessionals!”

Overdrachtsperiode
Onze huidige manager Marktontwikkeling & Academy Iny DeWymmer rondt 1 september haar werkzaamheden bij Qualicor Europe af om zich volledig te richten op haar nieuwe rol als managing partner bij Liftin. Wij zijn Iny dankbaar voor haar jarenlange bijdrage om samen met onze Vlaamse senior adviseurs en auditoren in het Vlaamse landschap over de volle breedte van een zorgorganisatie een geborgd kwaliteitssysteem met accreditering en opleiding neer te zetten. Ellen Joan: “Wij gaan haar missen en zijn blij dat ze komende maanden haar taken goed kan overdragen.”