Kristof Eeckloo versterkt Raad van Toezicht

Met ingang van 1 januari 2021 is professor dr. Kristof Eeckloo toegetreden tot onze Raad van Toezicht. Met de komst van Kristof Eeckloo verdiept Qualicor Europe haar kennis van het Belgische zorglandschap.

Innovatie

Met de komst van Kristof Eeckloo verdiept Qualicor Europe haar kennis van het Belgische zorglandschap. Als lid van de Raad van Toezicht wil hij mede invulling geven aan innovatieve kwaliteitssystemen, met èn voor zorgprofessionals. “Zijn kennis en ervaring is van grote toegevoegde waarde binnen onze huidige Raad van Toezicht”, aldus voorzitter Guy Peeters.

Loopbaan

Kristof Eeckloo is jurist en behaalde een doctoraat Medische Wetenschappen aan de KU Leuven. Bij INSEAD, Fontainebleau, nam hij deel aan het European Health Leadership Programme. Aan Harvard University volgde hij een Postdoc in Health Policy and Management. Naast zijn functie bij UZ Gent is hij onder andere bestuurder bij organisaties in de GGZ en actief binnen het beleid van de gezondheidszorg. Kwaliteit en patiëntveiligheid zijn terugkerende thema’s in zijn werk.

Raad van Toezicht.

Kristof Eeckloo volgt Peter Degadt op als lid van de Raad van Toezicht. De Raad bestaat daarmee uit Guy Peeters (voorzitter), Margot Cloet, Ilse van Stijn, Wim Bijl en Kristof Eeckloo.

Lees meer
Klik om afbeelding te downloaden