Trainingsaanbod

‘Beter worden’ gaat het beste als je dat wat je leert meteen kunt toepassen. Wij geloven in een praktijkgerichte benadering. Onze trainingen zijn daarom altijd maatwerk en gericht op de inhoud van je zorgsector. Je behoeften zijn ons vertrekpunt. Wij werken daarom samen met trainers en experts uit je vakgebied en stellen onze trainingen modulair samen. Zo bieden wij je steeds precies wat je nodig hebt.

Wij gaan graag met je in gesprek om te bespreken welke training aansluit op jouw wensen en behoeften. Laat je contactgegevens achter en wij nemen contact met je op.

Training integraal kwaliteitsmanagement.

Wil een integraal kwaliteitssysteem opzetten en implementeren? En ben je op zoek naar de praktische kennis, inzichten en vaardigheden die je hierbij nodig hebt? Of wil je weten hoe je voldoende samenhang binnen jullie kwaliteitssysteem krijgt? Deze training helpt je verder.

Klik om afbeelding te downloaden

Training persoonsgerichte zorg.

Vind je dat de cliënt nog niet voldoende betrokken wordt bij het zorgproces? En wil je weten waar de cliënt nog meer betrokken moet worden? Of wil je weten hoe je persoonsgerichte zorg op alle niveaus van je organisatie vorm en inhoud kunt geven? Dan is deze training iets voor jou.

Klik om afbeelding te downloaden

Training cliëntveiligheid.

Natuurlijk wil je de zorg steeds veiliger en betrouwbaarder maken. Maar waar begin je? In deze training gaan wij hier dieper op in.

Klik om afbeelding te downloaden

Training werken met Qmentum Global.

Wil je meer inzicht in het werken met de normen en de bedoeling van het Internationale Qmentum Global normenkader? Deze training helpt je het bos door de bomen te zien. Of juist de bomen door het bos.

 

 

Klik om afbeelding te downloaden

Interesse.

Wij gaan graag met je in gesprek om te bespreken welke training aansluit op jouw wensen en behoeften. Laat je contactgegevens hier achter, met de naam van de training(en) waar je geïnteresseerd in bent in het Bericht-veld, en wij nemen contact met je op.